Menu

Branding met gevoel

Je hebt je onderneming al een tijdje en je groeit! Je voelt dat het tijd is voor iets nieuws. Tijd om jouw onderneming een nieuwe uitstraling te geven, die jouw groei als persoon en bedrijf weerspiegelt.
|
Je wil graag dat als je naar jouw website of social media kijkt, dat je helemaal verliefd bent en vol trots! Dat het volledig uitdraagt waar je voor staat en dat je (potentiële) klanten die energie ook voelen
|
 én direct het juiste gevoel oproept bij jouw ideale klant. 

Bekijk het pakket

Jouw visie vertaald naar unieke branding

Herken jij dit?
• 
De gedachte: Ik wil dat als mensen op mijn socials/website komen in één keer kunnen zien en voelen waar mijn bedrijf voor staat.

Je hebt al een logo die je voor het starten maar even snel hebt gemaakt of hebt laten maken en je voelt nu dat het tijd is dat de uitstraling van je bedrijf meegroeit met jouw eigen groei.

Samen gaan we nu echt aanpakken en een branding creëren dat jou en je business ademt. 

Wil je naast je branding ook een website? Kies dan hieronder voor het totaal pakket. Wil je nog een stapje verder gaan? Ik kan dan voor je aan de slag gaan met andere media zoals social media, flyers of publicaties.

Wat is mijn proces?

Ga naar veelgestelde vragen

Meer informatie

De investering voor jouw onderneming:

Je wilt iemand dat verder gaat dan alleen de look van je bedrijf, iemand die met je meedenkt over hoe je jouw unieke waarden vertaalt naar een nóg steviger fundament van je bedrijf.  Iemand waar je gewoon lekker jezelf kan zijn waardoor je een branding krijgt dat tijdloos is en volledig verliefd op bent.

✺ Brandsessie
✺ Conceptvoorstel
✺ Gratis branding visualisatie meditatie*
✺ Primair -en secundair logo
✺ Brand icon
✺ Gekleurde, lichte en donkere versies.
✺ Kleurenpalet + moodboard
✺ Brandbook + typografie pallet
✺ Consultancy via Whatsapp
✺ 2 weken ondersteuning na oplevering.

Droom branding

€1897,-

Boek jouw matchcall of branding

Hey soul sister, 
laten we bellen!

Voel je de hoge vibratie in je lijf en voel je de match? Lijkt me leuk om met je kennis te maken! Dan vertel ik je alles over het proces en wat je kunt verwachten. Samen maken we de wereld ietsjes mooier. 

Ja, ik wil contact opnemen

Hey soul sister, laten we bellen!

Hoe ziet mijn proces eruit?

Brandingsessie

Waar sta je voor, wie wil je aanspreken & waar droom je van? Samen nemen we dit door en beantwoorden we vragen zoals: Wat zijn je kernwaarden? Wie is je doelgroep? Wat voor energie wil je uitstralen en terugkrijgen? Maar ook; wat jouw missie, visie & USP’s?  De sessie duurt 2-3 uur.

Concept

Na de sessie ontvang van mij een concept voorstel. Hier staat o.a. je kernwaarden, ideale klant, positionering en moodboard. Deze lopen we samen door. Ben je blij met de richting de we op gaan? Dan gaan we ontwerpen. 

Ontwerpen

Je ontvangt van mij je branding voorstel. Na het presenteren van je nieuwe branding, kun je feedback geven en zetten we alle puntjes op de 'i' en ontvang je van mij je brandbook en alle nodige bestanden.

Consultancy

Je bent helemaal ready om je nieuwe branding met de wereld te delen en nog leukere klanten aan te trekken. Na afronding mag je mij twee weken whatsappen met al je vragen. Zoals het implementeren je branding, drukwerk of vragen over hoe je het beste je doelgroep kan aanspreken.

IN het kort