Menu

Hey daar!

Ik ben Brenda

Je kan mij knuffelend vinden op de bank met mijn kat of met mijn busje bij het strand. Ik ben een dagdromende spirituele ontwerper. Met een liefde voor Peruviaans eten en chocolade.

Real talk: Ik dacht eerst dat ondernemen niets voor mij was.

Ik heb mezelf lang niet als ondernemer kunnen zien. Ik vond het nogal intimiderend omdat meer was dan alleen ontwerpen.

Begin 2020 kwam daar verandering in. Ik deed af en toe naast mijn dayjob wel eens opdrachten, maar na een aanvraag van een kennis wilde ik het officieel gaan doen. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en schreef me in bij de KVK. Het begon klein, maar ik merkte hoeveel plezier ik erin had om persoonlijk mensen te helpen en hun visie tot leven te brengen. Ondernemen is toch wèl iets voor mij dacht ik.  

Al vanaf het moment dat ik achter het beroep grafisch vormgever kwam als 14 jarige, was ik verkocht. Ik was namelijk al een tijd bezig met creatieve creaties maken in o.a. old-school Photoshop. Na een kleine omweg startte ik in 2013 mijn opleiding aan het Media College. Bij het afstuderen besloot ik om gelijk werkervaring op de te gaan doen. Nu werk ik al bijna 4 jaar als een vormgever en startte begin 2020 als freelancer.

Feitjes over mij

01.

Ik heb Peruaanse roots & spreek vloeiend Spaans.

02.

Ik ben hiernaast ook muzikant en heb mijn eigen nummer ‘Count on you’ uitgebracht.

03.

Ik probeer elke dag te mediteren en vind mindset boeken super interessant.

04.

Ik vond vroeger katten helemaal niks maar ben nu helemaal verliefd op katten.

Ik vind het geweldig dat ik door design vrouwen kan helpen om hun droom-brand te creëren.

Ik kijk wel eens terug naar een paar van mijn allereerste ontwerpen en het was totaal geen top-noch design. Maar het herinnert mij ook dat we allemaal ergens moeten beginnen. Mijn opleiding heeft mij veel geleerd maar ik heb vooral veel geleerd door te doen. Te doen met passie en daar de mooiste ontwerpen uit halen.

Dat is ook wat ik voor jou wil doen. De passie die jij hebt voor jouw soul-driven onderneming, vertalen naar beeld. Een brand en website dat helemaal aligned staat met jouw missie. Allemaal ook niet té politiek correct maar samen brainstormen tot we een resultaat hebben waar je verliefd op bent.

Neem contact op

Bekijk diensten

Deze leuke ondernemers gingen je voor

MERISA Gokhan - MINDSET COACH

"Voor een event en voor mijn coachingsbusiness was ik op zoek naar een vormgever die met mij mee kon denken. Brenda was meteen een fijne match. Ze is erg prettig om mee samen te werken door haar ervaring en enthousiaste persoonlijkheid en voelt precies aan wat jij nodig hebt. Ik had iets in mijn hoofd en Brenda wist het moeiteloos te vertalen naar een design. Echt een aanrader!"

AIke - ai-ki coaching

"Brenda is super spontaan en echt een creatieve duizendpoot die snel en erg origineel werk maakt met oog voor detail. Ik had een erg specifiek idee voor een logo en Brenda snapte precies wat ik bedoelde en wist het beeld wat ik voor me had snel te realiseren. Heel gaaf dat Brenda ideeën zo tot leven laat komen, ik ben er echt heel blij mee! "

Deze leuke ondernemers gingen je voor

Darcy Hazenberg - aplha

Hele fijne samenwerking, wij hebben een aantal verpakkingen laten ontwerpen, waarvan de verwachtingen werden overstegen in de resultaten.

Goede communicatie met kwaliteitswerk is naar mijn idee een juiste omschrijving.

Deze leuke ondernemers gingen je voor