Menu

Hey daar!

Ik ben Brenda

Je kan mij knuffelend vinden op de bank met mijn kat of dansend door de huiskamer. Ik ben een dagdromende spirituele ontwerper dat meer connectie en gevoel wilt terug brengen in het vak.

Real talk: Ik dacht eerst dat ondernemen niets voor mij was.

Ik heb mezelf lang niet als ondernemer kunnen zien. Ik vond het nogal intimiderend omdat het meer was dan alleen ontwerpen.

Begin 2020 kwam daar verandering in. Ik deed af en toe naast mijn dayjob wel eens opdrachten, maar na een aanvraag van een kennis wilde ik het officieel gaan doen. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en schreef me in bij de KVK. Het begon klein, maar ik merkte hoeveel plezier ik erin had om persoonlijk mensen te helpen en hun visie tot leven te brengen. Ondernemen is toch wèl iets voor mij dacht ik.  

Al vanaf het moment dat ik achter het beroep grafisch vormgever kwam als 14 jarige, was ik verkocht. Ik was namelijk al een tijd bezig met creatieve creaties maken in o.a. old-school Photoshop. Na een kleine omweg startte ik in 2013 mijn opleiding aan het Media College. Bij het afstuderen besloot ik om gelijk werkervaring op de te gaan doen. Nu werk ik al 5+ jaar als een vormgever en startte begin 2020 als ondernemer.

Feitjes over mij

01.

Ik heb Peruaanse roots & spreek vloeiend Spaans.

02.

Ik ben hiernaast ook muzikant en heb mijn eigen nummer ‘Count on you’ uitgebracht.

03.

Ik probeer elke dag te mediteren en vind mindset boeken super interessant.

04.

Ik vond vroeger katten helemaal niks maar ben nu helemaal verliefd op katten.

Ik vind het geweldig dat ik door design vrouwen kan helpen om hun droom-brand te creëren.

Ik kijk wel eens terug naar een paar van mijn allereerste ontwerpen en het was totaal geen top-noch design. Maar het herinnert mij ook dat we allemaal ergens moeten beginnen. Mijn opleiding heeft mij veel geleerd maar ik heb vooral veel geleerd door te doen. Te doen met passie en daar de mooiste ontwerpen uit halen.

Dat is ook wat ik voor jou wil doen. De passie die jij hebt voor jouw soul-driven onderneming, vertalen naar beeld. Een brand en website dat helemaal aligned staat met jouw missie. Allemaal ook niet té politiek correct maar samen brainstormen tot we een resultaat hebben waar je verliefd op bent.

Neem contact op

Bekijk diensten

Sarah Beitzel - Beautild Jewelry

Brenda belichaamt de jonge, gepassioneerde, vrouwelijke ondernemer die ik zocht voor mijn branding. Nou, eigenlijk had ik ‚alleen‘ een logo nodig, maar na even te sparren met haar wist ik al snel: samen gaan we een super mooie en van toegevoegde waarde hebbende branding opzetten voor mijn nieuwe bedrijf. Desondanks onze persoonlijke (visuele) voorkeuren best ver uit elkaar lagen, wist Brenda mijn visie, wensen en emoties te vertalen naar de perfecte branding. Een aanpassing was dan ook niet nodig: ik wist gelijk THAT’S IT! 💓

Lieve woorden

Merisa Gokhan - Mindset coach

"Voor een event en voor mijn coachingsbusiness was ik op zoek naar een vormgever die met mij mee kon denken. Brenda was meteen een fijne match. Ze is erg prettig om mee samen te werken door haar ervaring en enthousiaste persoonlijkheid en voelt precies aan wat jij nodig hebt. Ik had iets in mijn hoofd en Brenda wist het moeiteloos te vertalen naar een design. Echt een aanrader!"

Lieve woorden

Aike - Ai-Ki coaching

"Brenda is super spontaan en echt een creatieve duizendpoot die snel en erg origineel werk maakt met oog voor detail. Ik had een erg specifiek idee voor een logo en Brenda snapte precies wat ik bedoelde en wist het beeld wat ik voor me had snel te realiseren. Heel gaaf dat Brenda ideeën zo tot leven laat komen, ik ben er echt heel blij mee! "

Lieve woorden

Darcy Hazenberg - Aplha

Hele fijne samenwerking, wij hebben een aantal verpakkingen laten ontwerpen, waarvan de verwachtingen werden overstegen in de resultaten.

Goede communicatie met kwaliteitswerk is naar mijn idee een juiste omschrijving.

Lieve woorden

Kirsten timmermans

Wil je een design wat aansluit op jouw energie, wie jij bent, wat jij doet en wat handgemaakt is? Dan ben je bij Brenda aan het juiste adres. Brenda heeft ongelofelijk veel passie voor wat ze doet, ze is persoonlijk en goed in het  vertalen van jouw idee in iets visueels. Ik had een super specifiek idee van wat ik wilde, maar kon dit zelf lastig vertalen naar een visueel beeld. Voor Brenda was dit gelukkig geen enkel  probleem. Ze wist mijn gedachte spinsels, mislukte tekening in een prachtige cover te vertalen. Ik ben je super dankbaar Brenda!

Lieve woorden