Hoe maak je je eigen website in Showit?

Wil je graag je eigen website bouwen? Dat kan! Doormiddel van (Showit) Templates kan je gemakkelijk zelf aan de slag en heb je binnen no-time je eigen website gelanceerd. (Yep, jij kan dat ook gewoon! Ik geloof in je 🙂 ) Super gebruiksvriendelijk en helemaal hoe jij het wilt. Hieronder leg een stappenplan uit zodat je helemaal ready bent.

 1. Welke pagina’s heb je nodig?
  Schrijf voor jezelf uit welke pagina’s je nodig hebt voor jouw onderneming. Welke informatie moet er op je website komen?

 2. Koop een template die helemaal aligned is met jouw visie.
  Matched de layout met de content die je wilt plaatsen?

 3. Domeinnaam
  Mocht je dit nog niet hebben gedaan, check of je gewenste domeinnaam beschikbaar is en leg hem vast. Ik maak zelf gebruik van Versio. Je kan hierbij ook een bedrijfsmail aanvragen.

 4. Showit account
  Maak een Showit account aan en laad je website template in. Ik stel raad je aan om direct je proefaccount om te zetten naar een betaald account. Je kunt hier klikken om de video instructies te bekijken van Showit. Hier leggen ze o.a. de basis functies uit om aan de slag te gaan in Showit.

 5. Vraag een domeinnaam koppeling aan bij Showit.
  Showit heeft een hele fijne service en koppelt voor jouw je domeinnaam aan je website.

 6. Stel je kleuren en lettertypes in.
  Maak de template nog meer ‘jou’ door de kleuren en lettertypes aan te passen aan jouw branding. Mocht je de dezelfde kleuren etc. willen behouden zoals het template, kan natuurlijk ook!

 7. Content
  Vul je hele website met jouw teksten en foto’s. Plaats je eigen logo waar nodig en vergeet niet de favicon. (Een favicon is het kleine icoontje in het tapje van je browser.) Zorg er wel eerst voor dat de ‘coming soon’ pagina staat ingesteld als je homepage. Hierdoor kan je rustig alles invullen zonder dat bezoekers het nog kunnen zien.

 8. Laatste check
  Alles helemaal ready? Kijk nog eens je hele website door en check alle linkjes. Pas kleine schoonheidsfoutjes aan waar nodig. Nog tijd over, doe de laatste dingen die je nog niet hebt gedaan.

 9. Let’s go live!
  Stel je homepage terug als je homepage, druk rechtsboven op de publish knop eeeeeeennnnn je website is live! You did it! 💪

Ben super benieuwd hoe je website is uitgekomen. Tag me op instagram @brendavoorbrooddesigns of stuur me een mailtje. Lijkt me leuk!

Mocht je er niet uitkomen met je template en heb je dat finishing touch nodig? Of wil toch graag een unieke en op maat ontworpen/gemaakt website? Stuur me een mailtje via info@brendavoorbrood.nl. Je kunt ook mijn website en branding pakketten bekijken.

Website

CATEGORY

1/05/2021

datum

Hoe maak je je eigen website in Showit?